Bedenktijd/herroepingstermijn

De bedenktijd (of: herroepingstermijn) verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij (of iemand die jij hebt aangewezen als ontvanger) het product fysiek in bezit krijgt. Dit is het moment dat de ontvanger het pakket in handen krijgt en niet de vervoerder. Om gebruik te maken van jouw herroepingsrecht, moet je ons schriftelijk (dus per post of e-mail) op de hoogte stellen dat je je aankoop wilt retourneren/herroepen. 

Gevolgen van de herroeping

Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen minus de afleverkosten en eventuele extra kosten zoals rembours betaling. We betalen het bedrag zo snel mogelijk aan je terug, maximaal binnen 14 dagen nadat we van jou hebben gehoord dat je je bestelling wilt herroepen/annuleren/retourneren.

Let op: als je slechts een deel van je bestelling retour stuurt, dan worden de kosten voor levering niet teruggestort.

Terugbetaling

Je krijgt het bedrag met hetzelfde betaalmiddel terug als waarmee je hebt betaald, tenzij je uitdrukkelijk hebt ingestemd met een andere vorm van terugbetaling. Wij rekenen in ieder geval geen kosten voor zulke terugbetalingen.

Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de producten hebben teruggekregen, of wanneer jij hebt aangetoond dat je de producten hebt teruggezonden. Dit is afhankelijk van welke situatie zich eerder voordoet.

Terugsturen

Wanneer wij jouw melding van herroeping hebben ontvangen, dien je binnen maximaal 14 dagen de producten aan ons terug te sturen of te overhandigen. Je bent dus op tijd als je de producten terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

De retourkosten van het terugsturen van de producten komen voor jouw rekening.

EMAIL
LINKEDIN
Share